griss grube produkt str 2

UNIGRISS


GRISSINI - paluszki chlebowe PREMIUM z dodatkiem czarnych oliwek
lub oliwy z oliwek

 

Sekret wyjątkowego smaku długich i pulchnych paluszków Unigriss to wykorzystanie tradycyjnego włoskiego  przepisu oraz naturalnych składników. Podróżując po Włoszech spotkamy się z tą przekąską za każdym razem gdy zasiądziemy do posiłku w restauracji lub trattorii,  ponieważ paluszki
stanową tylko swoiste preludium przed podróżą po bogatym świecie
specjałów włoskiej kuchni. Czarne oliwki dopełniają smak i zarazem
podkreślają śródziemnomorski charakter przekąski.


JAK PODAWAĆ:

  • Zwyczajnie, jako przekąskę w duecie z oliwą z oliwek zamiast chipsów
    czy orzeszków ziemnych
  • Wykwintnie, jako przystawkę koktajlową… otulone szynką lub boczkiem,
    doprawione parmezanem i fantazyjnie udekorowane listkiem świeżej bazylii
    lub rukoli zauroczą kulinarnie każdego
  • Jako dodatek do potraw zamiast tradycyjnego pieczywa
  • Jako aperitif do wina

 

Powróć