grissinic opakowanie rog new

UNIGRISS

GRISSINI TORINESE - paluszki chlebowe z oliwą z oliwek,
z czosnkiem i o smaku pizzy

 

Sekret wyjątkowego smaku długich i chrupkich paluszków Unigriss
to wykorzystanie tradycyjnego włoskiego przepisu oraz naturalnych składników. Podróżując po Włoszech spotkamy się z tą przekąską za każdym razem gdy zasiądziemy do posiłku w restauracji lub trattorii, ponieważ paluszki stanową tylko swoiste preludium przed podróżą po bogatym świecie specjałów włoskiej kuchni. 

  

JAK PODAWAĆ:

  • Zwyczajnie, jako przekąskę w duecie z oliwą z oliwek zamiast chipsów  czy orzeszków ziemnych
  • Wykwintnie, jako przystawkę koktajlową… otulone szynką lub boczkiem, doprawione parmezanem
    i fantazyjnie udekorowane listkiem świeżej bazylii lub rukoli zauroczą kulinarnie każdego
  • Jako dodatek do potraw zamiast tradycyjnego pieczywa
  • Jako aperitif do wina

 

 

Powróć