saltasy ser-pap rog 2KOESTLIN
SALTASY - PALUSZKI Z NADZIENIEM SEROWO-PAPRYKOWYM

 

Paluszki po prostu wyjątkowe... bo w małym, słonym, chrupiącym paluszku ukryto
ser i paprykę. Pomysł okazał się nowatorskim, wyjątkowym i odkrywczym
rozwiązaniem dla dobrze znanego i lubianego przez konsumentów paluszka.
Zwykły paluszek zyskał smaczną tajemnicę.

Firma Koestlin szczyci się ponad 100 letnią tradycją, a więc powstała jeszcze w czasach monarchii austro-węgierskiej. Początkowo firma nosiła imię swojego założyciela Dragutina Wolfa, wizjonera i znakomitego cukiernika zarazem. W 1932 roku fabrykę gruntownie zmodernizowano, co na tamte czasy było bardzo dużym osiągnięciem. Zmienił się także wizerunek firmy na bardziej nowoczesną, rozumiejącą oczekiwania rynku i klientów. Potrzebna była także nowa nazwa.
Tak powstał Koestlin. Spółka do dziś łączy tradycję ze zdobyczami najnowszej techniki.
Od 2002 roku ta chorwacka firma z powodzeniem zdobywa rynki zachodnie.

 

JAK PODAWAĆ:

  • Doskonałe na przyjęcia i spotkania towarzyskie, wystarczy tylko przełożyć paluszki
    do kolorowych szklanek lub kryształowego kielicha
  • W barach sprawdzają się jako przekąska do piwa

 

Powróć