krakersy rog str 2CRICH
KRAKERSY CHLEBOWE

Włoskie krakersy chlebowe goszczą już na naszych stołach. Są doskonałą przekąską zarówno podczas kameralnych spotkań w gronie najbliższych przyjaciół, jak i podczas przyjęć czy bankietów. Delikatny smak i miłe uczucie chrupania zauroczą każdego poszukiwacza kulinarnej przygody. Krakersy Crich są wypiekane według starej, sprawdzonej receptury. Do ich produkcji używa się wyłącznie najwyższej jakości naturalnych składników.

Firma Crich powstała w 1870 roku, w czasach monarchii austro-węgierskiej. Operatywni członkowie rodziny piekarzy z Treviso okazali się także skutecznymi biznesmenami.
Z prawdziwą pasją i konsekwencją budowali firmę, z pokolenia na pokolenie przekazując rodzinne sekrety piekarnicze.
Znakiem charakterystycznym firmy jest wysoka jakość. Obecnie Crich jest marką rozpoznawalną na świecie. Krakersy Crich są produktami naturalnymi, dlatego matki w 50 krajach wybierają je dla swoich dzieci.

 

JAK PODAWAĆ:

  • Zamiast tradycyjnego pieczywa
  • Na przyjęciach i bankietach jako bazę lekkich przekąsek, wystarczy uruchomić
    wyobraźnię i dodać według uznania: ser, szynkę, łososia lub pastę rybną,
    udekorować zieloną oliwką lub liściem aromatycznej bazylii, gałązką koperku
    albo natką pietruszki
  • Nietypowo jako dodatek do kremowych zup

Powróć